Toppers

Ook 2015 was weer een gedenkwaardig jaar met mooie samenwerkingen

Barbera en ik zijn ontzettend blij met het ambassadeursschap van Ocean Lava Netherlands! Echt een enorme eer om zo opgenomen te zijn in een (inter)nationale familie. Dat doet zoveel goed na een rotperiode! Sonja Jaarsveld heeft prachtige kleding ontworpen voor mijn missie naar Lanzarote. Samen met topper Dave Rost (2Sports) hebben zij een wedstrijd trisuit ontworpen. Maar ook een loop/presentatieshirt en baggy short. Dit is uniek want ik ben de enige met deze kleding! Cool!! In deze kleding heb ik alle Ocean Lava wedstrijden gedaan tot en met 2015 en heb ik nog steeds veel plezier van.

Ocean Lava Netherlands
In januari 2016 heb ik samen met Anne Lis Gasque, the founder van Ocean Lava, een ontwerp gemaakt voor de Ocean Lava Netherlands kleding en heb het zelf laten produceren bij Taymory in Spanje. Een droom is werkelijkheid geworden. Mijn eigen kledinglijn voor de Benelux! Zo trots op.

Tijdens de Ironman van Lanzarote had ik het voor het eerst aan. De kleding is gemaakt voor het prille Ocean Lava Netherlands Team dat bestaat uit: Peter de Jong, Johan Wagenaar, Jorn Bagijn, mezelf en coach Harrie Impelmans. Een team dat uitkomt op de  (middel)lange afstand en vooral plezier en enthousiasme wil uitdragen. Keep calm and enjoy is ons motto! Binnenkort komt er ook een kledinglijn voor de verkoop. Dus als je ook zo’n mooi en herkenbaar Nederlands pak wil: join the Ocean Lava Family en geef me een seintje. Alles is mogelijk. Van triathlonkleding, fietskleding, zwemkleding, trainingspak, loopkleding tot hoodie. En allemaal met de tot het uiterste geteste topmaterialen!

Van Dare2Tri Alex de Boer mocht ik het hele seizoen in een MACH4 wetsuit zwemmen en liep ik met prachtige accessoires rond. Het wetsuit zorgde ervoor dat ik de snelste tijden tMach4ot nu toe in mijn 15-jarig triathlonbestaan heb gezwommen! In 2016 weer!

139_m-100721256-DIGITAL_HIGHRES-1286_022388-1303847138_m-100721256-DIGITAL_HIGHRES-1286_017727-1303846