The only way is up and upper!

Posted on

Mijn laatste blog is alweer een maand geleden, een maand waarin veel is gebeurd….veel mooie en onverwachte dingen!

Waar zal ik eens beginnen…….op de eerste plaats ben ik erg trots op mijn vrouw. Zij is in deze periode voor de eerste keer weer naar de kapper geweest! Mooi geknipt, kleurtje in het haar. Heel onwennig voor haar maar voor ons als gezin een enorme stap! De pruik is de hoek in gegooid! Ook heeft ze plannen om iets voor haar zelf op te starten, vanuit huis een nagelstudio maar ook het zetten van wimper- en wenkbrauwextensions. Dat wat ze zelf heeft meegemaakt en zeker niet als leuk heeft ervaren, wil ze nu aanwenden om anderen te helpen. Prachtig en mijn steun heeft ze! Mijn toppertje!

Ook heeft mijn broer de knoop doorgehakt en is per 17 maart voor zichzelf begonnen. Hij gaat zijn twee gouden handen (een erfstuk van onze vader) eindelijk te gelde maken! Onderhouds- en montagebedrijf DH. Ik ben onwijs trots op zijn stap en ben blij dat ik hieraan een beetje heb mogen meewerken door zijn website te maken en te beheren.

De afgelopen maand heb ik hard getraind op alle drie de onderdelen. Zwemmen blijft altijd iets onder de maat bij me maar daar investeer ik ook het minst in. Het kost me veel moeite en veel energie. En resulteert toch nooit in een enorme tijdwinst. Daarnaast heb ik het geluk dat ik een betere buitenwater zwemmer ben dan een “echte” zwemmer. Ik heb het oriëntatievermogen van een dronken aardbei maar kan heel goed zwemmen van boei naar boei gek genoeg. Wellicht heeft het met mijn verleden als wedstrijd windsurfer te maken? Het fietsen en lopen gaan heel goed. Dat bleek wel tijdens de duathlon van Hilversum waar ik echt met veel speels gemak doorheen kwam en mezelf verbaaste hoe hard ik nog kan “knallen” op de korte afstand. Nu de laatste scherpe kantjes wegvijlen en ik ben klaar voor het EK Powerman op 13 april! En dan door naar Lanzarote! Alles is geregeld door STL 14 mei vertrekken we en 21 mei weer terug. Heerlijk een vakantie met één zware werkdag! Ik moet toegeven dat ik er wel erg tegen op kijk maar aan de andere kant ook een geweldige uitdaging!

Tja en dan als klap op de vuurpijl……op 47-jarige leeftijd ben ik officieel lid van het professionele trail- en triathlonteam: Team Fusion Raidlight Nederland! Niet te geloven en wat een klik heb ik met de eigenaar van het team Ronald de Graaf die ik nog van vroeger ken van de fitnesswereld, blijkt nu! Ik ben onwijs blij met deze kans en zal op mijn beurt triathlon Nederland kennis laten maken met het topmerk Fusion (binnenkort ook de Nederlandse site). Wat een prachtige kleding met een geweldige pasvorm! Binnenkort foto’s.

Na het EK Powerman laat ik weer wat van me horen en hoop dan ook weer een stapje dichterbij mijn Ironmanvorm te komen. Nog 7 weken……amai!