Een nieuwe toekomst!

Posted on

Na een lange tijd weer eens een blog van mijn kant. Meer een uiteenzetting van een nieuwe toekomst met mogelijke hulp van jullie!

Mijn laatste blog dateert alweer van verleden jaar. Een fantastisch einde aan een lange weg naar de Ironman van Lanzarote. In 2013 gestart en in 2016 uiteindelijk voltooid. In mijn laatste blog lees je alles over de zeer hobbelige weg. Ik sloot de blog toen af met: “een einde van een belachelijke periode in ons leven. Lang leve het leven” niet wetende dat ik twee dagen later telefonisch te horen kreeg dat ik boventallig was bij mijn werkgever. Dat binnen twee weken alles weer teruggedraaid werd onder het mom van “sorry foutje, niks gebeurd”. Maar erger nog kort daarna in september 2016 kregen we het ergste bericht te horen. Bij Barbera, the love of my life, werd bij een jaarlijkse controle uitgezaaide borstkanker geconstateerd. U heeft een paar maanden tot 5 jaar kregen we te horen. Op dat moment stortte ik in en moest Barbera mij troosten. De omgekeerde wereld. Uiteraard heb ik mezelf zo goed en zo kwaad als het ging herpakt om er te zijn voor haar en mijn gezin. De eerste maanden viel dat zeer zwaar omdat Barbera eerst achteruit ging om daarna weer vooruit te gaan. Want wat is ze een sterke vrouw! En dat geldt ook voor mijn kinderen Savannah en Xandro. Momenteel werken de medicijnen goed en is zij stabiel en tot veel in staat. De kids gaan geweldig op werk en school. Echt bijzonder onder zulke omstandigheden. Ik kan niet gelukkiger en trotser zijn!

Bij mezelf merkte ik dat het op was. Ik kon gewoon niet meer fysiek en mentaal en ben in een burn-out terecht gekomen. De afgelopen 5 jaren waren uiteindelijk ook voor deze Ironman te veel. In eerste instantie probeerde ik de burn-out zelf op te lossen maar uiteindelijk heb ik hulp moeten aanvaarden van specialisten. Momenteel gaat het ook weer goed met mij en heb ik het roer omgegooid. Het zat er natuurlijk wel aan te komen een keer. Van mijn passie mijn beroep maken. Vaak hield ik het af met als reden dat ik zelf nog teveel sportambities had maar nu is de tijd rijp. Ik ga een (personal) training bedrijf beginnen met een unieke trainingsmethode. Deze methode is van en uit mijzelf ontstaan en is gebaseerd op het trainingsprincipe: variatie en kwaliteit boven kwantiteit. De trainingsmethode of delen ervan is bedoeld voor iedereen die (terug) fit wil worden, sportspecifiek beter en sterker wil worden en in het bijzonder voor hardlopers en multi sporters. Daarnaast ben ik een webshop gestart samen met Savannah waarin we WOD (Workout of The Day) kleding verkopen met een knipoog. In de shop willen we in de toekomst ook custommade kleding aanbieden voor Crossfit, hardlopen, fietsen, triathlon en Lifesstyle. WODbeast (Personal) Training & Sportswear is de naam van het toekomstige familiebedrijf. Want wat zou het leuk zijn als ik de WODbeast trainingen in de toekomst samen met Xandro zou kunnen uitvoeren en Savannah het volledige reilen en zeilen van WODbeastshop doet. En Barbera hier heel lang getuige van mag zijn!

Dit is mijn ultieme doel! Ik hoop dat jullie me daarmee kunnen helpen want het opstarten van een onderneming kost een boel geld en vooral de eerste investeringen. Denk hierbij aan: het inrichten van een kleine trainingsruimte in onze tuinkamer in huis. Zodat ik ook af en toe 1 op 1 trainingen thuis kan geven. Binnen en buiten in de achtertuin, aanschaf kettlebells, trainingsrek, gewichten, douche aanleggen en een rubberen vloer. Maar ook de investering in het laten maken van patronen en kleding. Deze grote investering is al snel 15.000 tot 20.000 Euro. Naast de eerste opzet die ik al gedaan heb van ons spaargeld en zelf websites in elkaar heb gesleuteld om de kosten te sparen kan ik jullie hulp heel goed gebruiken. Vandaar dat ik een soort crowdfunding voor WODbeast (Personal) Training & Sportswear in het leven roep. Uiteraard is dat niet voor niets want ik zoek altijd win-win situaties.

Hoe werkt het?
Je kunt WODbeast (Personal) Training & Sportswear ondersteunen door een willekeurig bedrag te sponsoren. Mijn dank is enorm en als je wilt kom je op mijn website onder de pagina: Mede mogelijk gemaakt door. Voor hogere bedragen bied ik als extra graag een dienst of product aan als wederdienst.

  • 20 Euro: een persoonlijke bedankkaart van WODbeast (Personal) Training & Sportswear
  • 50 Euro: een persoonlijke training van een uur in Rijswijk
  • 100 Euro: een persoonlijke training van een uur in Rijswijk en een shirt of top naar keuze uit de WODbeastshop
  • 250 Euro: deelname aan een project van 5 weken naar keuze, met 5 persoonlijke trainingen en een maatwerk programma voor de rest van de 5 weken
  • > 250 Euro: Wow dat zou te gek zijn! Dan krijg je per 50 Euro een persoonlijke training, logo op mijn website met link naar je bedrijf

Ik hoop je snel een keer te mogen trainen en te begeleiden! Bij voorbaat enorm veel dank!

Vul het onderstaande formulier in als je me wilt steunen. Je krijgt van mij een e-mail of whatsapp voor verder afspraken.